За нас

Милица Кирева - Архитект


Между 2010 и 2016 година арх. Милица Кирева изучава Архитектура в Университет по Архитектура Строителство и Геодезия (УАСГ). Професионалният ѝ опит се състои в: 1 година работа във фирма за дизайн и производство на камини и индивидуални проекти за интериорни и екстериорни елементи от естествен камък – камини, кухненски плотове, стълбища, бани, фасади и др.; 5 години във фирма за външна реклама – дизайн на външни и интериорни реклами и рекламни материали, изготвяне на проектна документация, служеща за издаване на разрешително за монтаж, интериорен дизайн.

През годините арх. Милица Кирева е изготвяла самостоятелно проекти за интериорен дизайн на жилища и е участвала активно в различни архитектурни проекти.

След получаване на Пълна Проектантска Правоспособност в началото на 2020 г. слага началото на своята самостоятелна кариера, като създава студио Mess, където обединява всички сфери, в които е придобила опит през годините и архитектура, интериор и графичен дизайн да си взаимодействат като един организъм. Затова се нарича Mess – „бъркотия“, чрез която всеки да изразява свободно себе си и идеите си. Идеята бързо се превръща в реалност и набира скорост благодарение на всички участници в развитието и.

Христо Тритаков - Архитект


Христо Тритаков е архитект, докторант и настоящ преподавател в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) – град София. Специализира интериорен дизайн, като същевременно активно работи по проекти за жилищни и обществени сгради, като част от голямо архитектурно студио през годините 2018 – 2020.

Христо притежава научен интерес в сферата на архитектурата във водна среда водещ началото си от дипломната му работа. Тя изследва възможността за развитие на водно селище в акваторията в близост до н. Шабла и благодарение на концептуалния и иновативен подход заложени в проекта печели редица награди.

С годините продължава да развива интереса си към темата, борейки се да покаже неразкрития “Потенциал на архитектурата във водна среда”, каквато е и темата на докторската му дисертация.

Архитект Тритаков заема главна роля в овладяването на бъркотията, наречена Mess.

Неделчо Андреев - Бизнес мениджър


Всеки артист има нужда от баланс, за по-гладко и организирано протичане на творческия процес и овладяване на бъркотията. Перфектно в тази роля се вписва Нед Андреев, заради дългогодишния си опит като организатор на хора, събития и процеси.
Той завършва Стопанска Академия “Д. А. Цанов”, гр. Свищов, специалност Стопанско управление и мениджмънт.

Професионалният опит на Нед обхваща много широк спектър от дейности.
Работи 5 години като търговец и управител във фирма за щори, сенници и дограми. Тук той прави първите си стъпки в сферата на строителството и интериорния дизайн.

През 2016 г. се ориентира към организацията на събития свързани с култура и образование в читалище Хамалогика, където впоследствие става мениджър.
Контактът му с творци, любовта му към бягането и участието му в различни спортни мероприятия вдъхновяват него и група съмишленици, да създадат Бургас Рън – спортно-културен фестивал, провеждащ се ежегодно в гр. Бургас.
През 2019 год. се мести в София и започва работа в сферата на недвижимите имоти, където продължава да развива своите умения.

Клиентите за нас