За нас

Милица Андреева - Архитект


Между 2010 и 2016 година арх. Милица Андреева изучава Архитектура в Университет по Архитектура Строителство и Геодезия (УАСГ). Член е на “Камарата на Архитектите в България”. През 2014-та година работи във фирма за дизайн и производство на камини и индивидуални проекти за интериорни и екстериорни елементи от естествен камък – камини, кухненски плотове, стълбища, бани, фасади и др. През годините 2014-2019 работи във фирма за корпоративен дизайн и производство на външна и вътрешна реклама, където се развива в сферата на интериорен,графичен и продуктов дизайн и се грижи за изготвянето на проектна документация, служеща за издаване на разрешителни за монтаж.

През годините арх. Милица Кирева е участвала в разработването на разнообразни проекти в сферата на интериор и архитектура.

През 2019-та започва своята кариера в студио Mess, където архитектура, интериор и графичен дизайн си взаимодействат като един организъм.

Христо Тритаков - Архитект


Христо Тритаков е архитект, докторант и настоящ преподавател в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) – град София. Специализира интериорен дизайн, като същевременно активно работи по проекти за жилищни и обществени сгради, като част от голямо архитектурно студио през годините 2018 – 2020.

Христо притежава научен интерес в сферата на архитектурата във водна среда водещ началото си от дипломната му работа. Тя изследва възможността за развитие на водно селище в акваторията в близост до н. Шабла и благодарение на концептуалния и иновативен подход заложени в проекта печели редица награди.

С годините продължава да развива интереса си към темата, борейки се да покаже неразкрития “Потенциал на архитектурата във водна среда”, каквато е и темата на докторската му дисертация.

Повече за водната архитектура можете да разгледате в неговото портфолио: http://hristo.tritakov.com/portfolio/

Архитект Тритаков заема главна роля в овладяването на бъркотията, наречена Mess, в основата на която стои коректно и пълноправно партньорство и стремеж към постигане на високи цели.

Неделчо Андреев - Консултант недвижими имоти


Всеки артист има нужда от баланс, за по-гладко и организирано протичане на творческия процес и овладяване на бъркотията. Перфектно в тази роля се вписва Нед Андреев, заради дългогодишния си опит като организатор на хора, събития и процеси.
Той завършва Стопанска Академия “Д. А. Цанов”, гр. Свищов, специалност Стопанско управление и мениджмънт.

Професионалният опит на Нед обхваща много широк спектър от дейности.
Работи 5 години като търговец и управител във фирма за щори, сенници и дограми. Тук той прави първите си стъпки в сферата на строителството и интериорния дизайн.

През 2016 г. се ориентира към организацията на събития свързани с култура и образование в читалище Хамалогика, където впоследствие става мениджър.
Контактът му с творци, любовта му към бягането и участието му в различни спортни мероприятия вдъхновяват него и група съмишленици, да създадат Бургас Рън – спортно-културен фестивал, провеждащ се ежегодно в гр. Бургас.
През 2019 год. се мести в София и започва работа в сферата на недвижимите имоти, където продължава да развива своите умения.

Клиентите за нас